I-Skills AutoCAD 2D

Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό I-Skills AutoCAD 2D στοχεύει μέσα από μια ολοκληρωμένη και κατάλληλη εκπαιδευτική προσέγγιση να δώσει τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο απόφοιτος (πιστοποιημένος) να είναι σε θέση να σχεδιάσει, δημιουργήσει και να απεικονίσει φωτορεαλιστικά, εικονικούς κόσμους και περιβάλλοντα. Επίσης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αντικείμενα και δεδομένα από άλλα προγράμματα σχεδιασμού και δημιουργίας τρισδιάστατων αντικειμένων.

Στο νέο περιβάλλον, το οποίο διαμορφώνεται και το οποίο διαφοροποιεί σημαντικά τις συνθήκες ένταξης στην αγορά εργασίας, αλλά και καθιστά ως βασικό συντελεστή παραγωγής τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την κριτική σκέψη του ανθρώπινου παράγοντα, οι νέες Τεχνολογίες της Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) αποτελούν τα νέα εργαλεία του σύγχρονου εργαζόμενου, τα οποία έχει στη διάθεσή του και τα οποία καλείται να χρησιμοποιεί.

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας του διαδικτύου παγκοσμίως και η αλματώδης εξέλιξη του τα τελευταία χρόνια, δημιούργησε την ανάγκη για την εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού στη σχεδίαση και δημιουργίας τρισδιάστατων αντικειμένων.

Η I-SKILLS Α.Ε. παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης στο θεματικό αντικείμενο I-Skills AutoCAD 2D, χωρίς κανένα περιορισμό ή διάκριση, σε όλους ανεξαιρέτως τους υποψήφιους που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των κριτηρίων πιστοποίησής τους.