I-Skills - Web Designer Specialist

Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό I-Skills  "Web Designer" στοχεύει μέσα από μια ολοκληρωμένη και κατάλληλη εκπαιδευτική προσέγγιση να δώσει τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο απόφοιτος (πιστοποιημένος) να είναι σε θέση να σχεδιάσει, να υλοποιήσει, να διαχειριστεί και να συντηρήσει μια ολοκληρωμένη λύση ιστοσελίδας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι νέες τεχνολογίες και ιδιαίτερα η εξέλιξη των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ). Είναι γνωστό ότι στη σύγχρονη, πολύπλοκη και άκρως ανταγωνιστική αγορά, η διάδοση του διαδικτύου και η είσοδος νέων τεχνολογιών και εργαλείων αποκτά συνεχώς μεγαλύτερη βαρύτητα. Οι επιχειρήσεις έχουν αντιληφθεί ότι προκειμένου να επιβιώσουν, οφείλουν να προσαρμοστούν στις νέες τεχνολογίες και αποκτήσουν εξειδικευμένο προσωπικό πάνω σε θέματα  σχεδιασμού και υλοποίησης διαδικτυακών εφαρμογών.

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας του διαδικτύου παγκοσμίως και η αλματώδης εξέλιξη του τα τελευταία χρόνια, δημιούργησε την ανάγκη για την εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού στις διαδικτυακές τεχνολογίες.

Η σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοσελίδων (Web Designer) θέτει ως βασικό στόχο την αποτελεσματική εκπαίδευση των ενδιαφερομένων στις σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης, βελτίωσης, συντήρησης και υλοποίησης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-Shops) και κάθε είδους διαδικτυακής εφαρμογής.