I-Skills  - eπιχειρηματικότητα / Entrepreneurship

Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό I-Skills eπιχειρηματικότητα / entrepreneurship στοχεύει μέσα από μια ολοκληρωμένη και κατάλληλη εκπαιδευτική προσέγγιση να δώσει τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο απόφοιτος (πιστοποιημένος) να αποκτήσει τις γνώσεις για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο μάρκετινγκ σχέσεων και την επέκταση των μεθόδων μάρκετινγκ στο εσωτερικό μάνατζμεντ εταιρείας.
Οι επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται πλέον ότι η ανταγωνιστικότητα αλλά και η ίδια τους η επιβίωση, εξαρτάται από το κατά πόσο θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν ουσιαστικά τους διαθέσιμους πόρους ώστε να πετύχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος είναι η παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών υψηλής ποιοτικής στάθμης.
Για την επίτευξη του στόχου αυτού, απαιτείται οι επιχειρήσεις αυτές να επενδύσουν στην απόκτηση γνώσεων και ιδιαίτερα εκείνων που θα τους βοηθήσουν να λειτουργήσουν με ένα άριστο σύστημα Αρχών Διοίκησης, οι οποίες αποτελούν αντικείμενο του επιστημονικού κλάδου της Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Γίνεται λοιπόν σαφές ότι η έννοια του μάνατζμεντ (οργάνωσης και διοίκησης) συνδέεται άμεσα με την αποτελεσματικότητα της Επιχείρησης. Στην πραγματικότητα αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για την αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων (συντελεστών παραγωγής) που διαθέτει μια επιχείρηση – οργανισμός και την επίτευξη των στόχων.
Η I-SKILLS Α.Ε. παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης στο θεματικό αντικείμενο I-Skills eπιχειρηματικότητα / entrepreneurship, χωρίς κανένα περιορισμό ή διάκριση, σε όλους ανεξαιρέτως τους υποψήφιους που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των κριτηρίων πιστοποίησής τους.